Cum să te ferești să faci prostii atunci când dorești să repari sau să renovezi o instalație sanitară într-un apartament.

espressocafe.ro

Alegerea meseriasului cu care lucrăm. Nu toți care se laudă că au lucrat prin străînătate sunt buni în meserie(mulți  au fost salahori), îi putem verifica solicitadu-le referințe demonstrând asfel că au lucrat in alte case și cei cărora le-au lucrat au fost mulțumiți, sau observandu-i efectiv cum lucrează. Multimeseriasii, adică cei care spun că fac de toate perfect de la instalații sanitare electrice gresie faianță, nu sunt buni pe toate aceste domenii. Alegeți-i pe specializări.

facturis.ro

-NU plătiți avans pentru începerea lucrării dacă nu îi cunoașteți personal pe cei cu care colaborați. Am întâlnit clienți nemulțumiți care au avut de a face cu persoane care au inspirat încredere, apoi brusc s-a inbolnavit cineva, au solicitat bani și au plecat lăsând sculele acolo și gust amar.

-Alegerea pieselor este cea mai importantă. Le achiziționăm la indicația instalatorului, pentru că doar el lucrează cu ele și nu dorește să revină pentru defecțiuni care apar ulterior. Chiar și așa sunt situații în care piesele sunt defecte(baterii robineți, fitinguri, etc), de aceea alegeți cu grijă piesele, eventual luați instalatorul cu voi.

cauciucuridirect.ro

-Când vă apucați de amenajarea unei băi sau bucătării încercați să înlocuiți țevile de apă caldă și rece de la teul coloanei principale până la obiectele sanitare. Nu lăsați țeava veche în perete pentru că aveți neșansa să se spargă ceva în perete și să dați faianța jos, asfel sa o luați de la capăt cu totul.

-Se recomandă că odată la 2 -3 luni să manevrați în perete robinetii pe închis deschis.

Apoi incepeti in liniste amenajarea aducand lucruri frumoase si trainice in jurul vostru!

aqualine.ro/

De 2deJoy

. https://instalatoristet.com/
https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s