Deplasarea este sau nu gratuita?

Este cunoscut că majoritatea clienților doresc că deplasarea unui instalator să fie gratuită.Chiar sunt anunțuri unde acest lucru este specificat.Printre primele întrebări atunci când este solicitat un instalator să repare ceva este dacă”Ne costă ceva deplasarea?”Să ținem cont de câteva aspecte;

usbmania.ro

1. Doreste oare clientul sa mai auda alte preturi?

Aici intervine concurență care apasă butoanele clienților ce doresc să aleagă cel mai bun preț. De ținut cont că nu se cumpără un frigider care oricum va funcționa pe perioada lungă de timp, se aleg meseriași în funcție de profesionalism și asta costă bani ceva mai mulți.La fel că și frigiderul. Da?

various-brands.ro

2. Se folosește de instalator pentru a i se face lista cu materiale pe care ajunge apoi să și le cumpere singur și să își execute lucrarea?

Există mulți asfel de clienți.Ei nu pleacă dintotdeauna de la premiza să facă fără instalator lucrarea, însă consideră pe parcurs că se vor descurcă.Și-au făcut necesarul de materiale apoi se apucă să își strice singuri…Minunat,apoi mă sună că au inundat pe cineva…(noaptea pe timpul meu de relaxare).

Este dornic clientul doar de conversație?

3.Cum vi se pare acest lucru? Când sunteți sunați că nu au cu cine stă de vorba, credeți-mă sunt multe persoane singure. Pe la începuturile mele în ale instalatoriei empatizam și mai picăm în aceste situații însă  de când am înțeles cum timpul este același pentru toți și limpezimea situațiilor o am atunci când sunt relaxat , am început să resping aceste persoane care-mi pierd timpul  meu.

4.Cunoastem persoana unde se face lucrarea, am mai fost la ea, este de cuvant?

Da ,pentru aceste persoane deplasarea este gratuita.Sau se scade din valoarea manoperei.

Deci cum este cu deplasarea este intotdeauna gratuita?

laminat-parchet.ro/ neakaisa.ro

Cand deplasarea este considerata o urgenta?

De 2deJoy

. https://instalatoristet.com/
https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s