Categorii
Fără categorie

Atitudinea instalatorului

bestkids.ro

 Intalnesc diferite situatii, iar atitudinea mea conteaza mult.Mi-am dat seama imediat nici nu este foarte greu sa intelegi asta.Eu am lucrat la inceput intr-o fabrica,eram reactiv ,timpul trecea leafa mergea.

Alta-i situatia de cand lucrez liber profesionist, a trebuit sa ma rafinez , acum nu mai merge ca inainte. Lumea te cauta in mod direct, gresesti ceva ajungi sa platesti , iar timpul este pretios,nu-ti convine sa te cheme inapoi sa-ti indrepti erorile.Nu-ti permiti greseala si atunci concentrarea pe prezenta de spirit conteaza mult.

SexShop.ro sticky-art.ro crockpot-romania.ro/

Intalnesc diverse persoane ; de la oameni simpli onesti care nu cunosc si inteleg sa lase totul la latitudinea mea,la persoane care le stiu ei pe toate. Plaja este larga,clientii sunt asa cum sunt ,demult nu mai schimb pe nimeni. Se poate ramane in relatii bune cu majoritatea, acestia sunt clientii care te recomanda. Eu nu mi-am facut reclama pe nicaieri, lumea stie pur si simplu despre mine din recomandari. Lucrez mult si este previzibil ca la sfarsitul zilei sa ma simt obosit si sa nu mai am putere. Cei apropiati cunosc acest lucru si ma abordeaza cu rabdare. Insa si asa nu exista telefon sa nu raspund. Sotia chiar spune ca la noi in casa parca-i statie upu, unul suna sa ii recomand meseriasi zugravi, altuia ii vino vreo alta idee de a-si pune caloriferul wirless,altul vrea sa stie daca alege bine magazinul de unde sa cumpere. Factorul financiar este foarte important,clientii vorbesc intre ei ,studiaza piata, vor sa iasa cat mai ieftin si bine cand se apuca de vreo renovare.Si ii inteleg. Cand vad cum castig banii le dau dreptate.

noriel.ro sticky-art.ro

Am mers la persoane in varsta care nu aveau de niciunele. Doreau sa ma recompenseze cu ce aveau ei din toata inima lor.Cum sa le mai iei banii?Am mai lucrat si gratuit, asta-i alta poveste…

facturis.ro power-led.ro/

Colaborez bine cu asociatiile de proprietari, pe administratori ajungand sa ii cunosc bine.Am femei administratori de bloc cu calitati de lideri care au in subordinea lor cate cinci sase blocuri.Nu le pot refuza , ele lucreaza si in weekend de multe ori.Iar la o inundatie trebui mers…

Nu am dorit sa am masina, tocmai ca am observat  ca obosesc rau dupa atatea ore. Am apelat la un prieten sa ma duca la clienti  si asa s-a dezvoltat o prietenie frumoasa intre noi, ulterior mi-a devenit colaborator.

aer-conditionat.ro/ usbmania.ro

Concurenta exista dar lipseste cu desavarsire. Sunt multi care cunosc lucruri basice gen stiu sa puna o chiuveta, acestia nu se baga la lucrari ample, sa schimbe o coloana de bloc de exemplu.Oricum pentru asta este necesar sa fii firma cu autorizatii stampila,facturi, etc.Personal consider ca este nevoie de profesionisti,insa precum se stie scolile profesionale nu mai pun accentul pe a invata elevii meserii.Cine doreste sa devina profesionist trebui sa stea pe langa unul profesionist.Si sa  fie indemanatic sa aiba placere sa repare sa vrea sa-si bage nasul alfel majoritatea vor la calculator.Este mai simplu asa , nu te murdaresti, castigi mai mult.

Baterii si instalatii sanitare.

fengshui4life.ro/

Vom vedea in viitor cum se vor inlocui profesionistii. Poate vor fi roboti performanti, insa ma indoiesc ca va inlocui ceva priceperea si atingerea umana.

camaramotului.ro

De 2deJoy

. https://instalatoristet.com/
https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s