Categorii
Fără categorie

Hidroforul si pompele submersibile

Cum rezolvăm presiunea fluctuantă la hidrofor?Cum se montează hidroforul?Cum rezolvăm spargerea membranelor de cauciuc ale rezervorului?

Cine își dorește un hidrofor îl cumpără gândindu-se la confortul pe care-l oferă acest produs. Hidroforul îndeplinește funcții diverse de la aspirarea apei din fântână, stropire cu ajutorul acesteia și aspersare.Se mai folosesc și în apartamente la bloc pentru situația în care presiunea nu este de ajuns la chiuvetă.

cauciucuridirect.ro

Pentru necesitati mai mari(irigare, aspersare) se va monta un rezervor(o butelie) mai mare, pentru o casa(cu 2bai, 2 bucatarii) fiind de ajuns un rezervor de 50 litri.

Hidroforul funcționează depinzând de pompă, adâncimea la care ajung să extragă fiind de la 10m la 80m.Gasiti aici pachete cuprinzand si butelie de hidrofor si pompa de adancime.Majoritatea puțurilor au acum o adâncime de la 10m în jos,din câte am văzut eu in ultimul timp.

Atentie la beciul hidroforului sa aiba o adancime de peste un metru alfel riscand ca butelia acestuia sa inghete(deci nu doar 60-70 cm).Nu riscati alfel va trebui sa luati flori sotiei ca sa o impacati!

aqualine.ro/

Hidrofoarele se incarca singure si sunt silentioase. Au un consum mic de energie .

Hidroforul se monteaza usor cu atentie la;

-nu subdimensiona teava!

-fixeaza hidroforul bine sa nu trepideze!

-leaga toate firele, nu doar trei

-regleaza din presostat bine,sa se opreasca la 3 atm si la 1,5 sa porneasca, asta ajuta sa aiba presiune stabila. Presiunea sub o atmosfera face ca apa sa fie mult prea fierbinte.

Cand fluctueaza apa nu este semn bun, o presiune constanta fiind un semn ca a fost instalat bine hidroforul.Cand ai instalatii si obiecte sanitare de calitate parca iti este mila sa iti bati joc de ele. Apa trebuie sa mearga constant in aceeasi presiune.

Răspund aici la o întrebare care mi-a fost des adresată. Cum rezolv situațiile în care se sparg membranele de cauciuc?Ori o înlocuim efectiv, ori schimbăm bazinul hidroforului cu unul de inox căruia îi facem o pernă de aer și o adaptăm la presiunea care ne trebuie.

Alegeți hidrofoare la care să puteți adapta butoaie de bere, nu este o glumă, inoxul fiind cel mai bun pentru butelie.Nu din tablă care la max.2 ani cedează.

Succes la instalarea hidroforului. Sau căutați-mă!

De 2deJoy

. https://instalatoristet.com/
https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s