Categorii
Fără categorie

Apă îmbuteliată sau filtrată?

cauciucuridirect.ro

Am hotărât să abordez acest subiect în cunoștință de cauza .

Sunt diverse tipuri de filtre , pe carbune ,pe bumbac,sita si pe sare. Ca sa formezi o baterie de filtre se pune prima data filtru pe baza de sita, apoi filtru pe carbune ,apoi filtru de bumbac. Acestea se monteaza in general pentru hidrofoare.

case-smart.ro facturis.ro

Pentru o simpla dedurizare a apei masinii de spalat si centralei se va monta un filtru pe sare.

Prin natură meseriei tot vedeam cănile filtrante prin casele oamenilor.Dar eu doream ceva adaptat la chiuvetă prin care apa să curgă fără să intervin eu cu ceva. După ce am folosit un sistem de filtrare prin trei cartuse, dupa două luni va pot spune din propria experiență câte ceva.

photosetup.ro

Știu doar că ajunsese să mă obosească să tot car apă la pet îmbuteliată  de la magazin acasă. Iar atâta plastic cât aruncăm nu consideram că este folositor planetei noastre. În plină pandemie am hotărât să mă informez despre filtrele care se atașează chiuvetei de la bucătărie pentru consum zilnic. Am căutat pe site-uri însă erau stocurile goale.

Am găsit până la urmă tot cautand un filtru prin care apa trece prin trei cartușe. Arată bine si am vazut că nu ocupă loc mult. A costat până-n 350 ron.L-am cumparat si in maxim zece minute l-am și instalat sub chiuvetă la conducta de apă rece. În kitul de montat vi se explică cum ,are chiar și o cheie inclusă pentru montat. Nu va faceți griji se instalează cu ușurință.

suportbicicleta.ro

Apă  se filtrează treptat, trecând rând pe rând prin cele trei filtre. În primul cartuș apa este curățată de nisip și rugină. Prin cel de-al doilea cartuș este îndepărtat clorul ,alte substanțe organice și metale. În al treilea cartuș de carbon activat de nuca de cocos, apa are gust de proaspăt.

laminat-parchet.ro/

M-am convins că filtrează bine . Noi suntem consumatori de ceai și după ce am fiert apă filtrată nu au mai rămas urme de calcar pe pereții vasului. Are gust de proaspăt parcă-i apă de izvor. Eu as schimba oricum filtrele la șase luni.Un set de filtrare costă în jur de treizeci ron.(rezervele).Merită numai dacă mă gândesc cât cărăm la bidoane, costurile sunt la fel poate chiar mai mici , încercați apă astfel filtrată și nu o să va pară rău.Aici au reduceri acum!Sunt mai performante!

piatraonline.ro

De 2deJoy

. https://instalatoristet.com/
https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s