Categorii
Fără categorie

Cum alegem centrala?

carturesti.ro

Te-ai gândit vreodată că ar fi interesant să știi câteva date despre centrale? Sunt importante când gândim cum să ne încălzim, nu?Am hotărât să explic câteva caracteristici despre centrale atât cât înțeleg eu din experiența avută de mine. Când ne hotărâm să cumpărăm trebuie avut în vedere anumite date.

Centralele sunt de mai multe feluri;

electrice care folosesc energia electrică folositoare la încălzirea pana-n 100mp. Aceste centrale se folosesc numai pentru incalzire ,NU si pentru apa calda.Au confort mare în utilizare și pentru că rețeaua de energie este extinsă. Nu emit noxe, fum. Se folosesc cu ușurință.

laminat-parchet.ro/

-GPL-ul are un randament ridicat. Ele folosesc gaz petrolier lichefiat cu costuri mai ridicate față de gazul metan . Iar aici sunt necesare racordări speciale cu costuri destul de ridicate.

pe gaz natural . Centrala aceasta este foarte eficientă deoarece răspunde imediat nevoilor necesare. Au distanțe mici prin țevi până la calorifere de exemplu.

cauciucuridirect.ro

combustibil lichid, aici se foloseste pacura sau motorina avantajul fiind ca acestea sunt ieftine. Trebuie avut in vedere insa ca sunt voluminoase si le trebuie cos de fum corespunzator.Aceste tipuri de centrale au nevoie cel mai des de revizii.

pe lemne,sau rumegus presat adica peleti.Arderea lemnelor asigura emiterea caldurii pe timp indelungat,nu stai tot timpul sa o alimentezi. Se asambleaza usor,este sigura,are durata de viata indelungata. Este cea mai buna pentru casutele pe pamant, inlocuind cu succes soba bunicii.

activitati-cadou.ro

Termostatul este foarte important.Puțină atenție și la el cum îl alegeți. Din termostat reglezi temperatura în funcție de necesitațile fiecăruia.Termostatele centralelor pot fi ; mecanice, electronice sau wireless.

cazanecentrale.ro

Eu unul nu aș cumpăra centrală în funcție de preț, știu că majoritatea se uită în primul rând la asta. M-aș uita la randament să fie adaptată suprafeței locuite apoi m-aș uita la brand.

Eu as alege pentru vile ,centralele pe gaz, sau pe  peleti.

janta.ro

 Pentru casute sau apartamente mici as alege o centrala pe gaz cu putere de 24 kw sa poata asigura caldura si apa calda si maxim 5 calorifere. O centrala de 24 kw alimenteaza o singura baie si o bucatarie.

aqualine.ro/

Din ceea ce am mai instalat vă pot spune clasamentul făcut de mine. Vaillant, Ariston, SaunierDuval. Au service bun, sunt punctuali, acestia trebuie sa fie persoane autorizate pe componente electronice.

photosetup.ro

Succes.

De 2deJoy

. https://instalatoristet.com/
https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s