Categorii
Fără categorie

X boxOne vs XboxS vs XboxX

Xbox One vs Xbox One S vs Xbox One X

Astăzi vreau să vă prezint un răspuns foarte căutat de tinerii gameri și chiar de unii amatori de jocuri video.

case-smart.ro

Personal eu prefer consolele Xbox, nu neapărat pentru că le consider mai bune ca un PlayStation sau un Nintendo, insa m-am învățat cu el deoarece pe această consolă m-am jucat mai mult timp.

Întrebarea principala când vine vorba să îți alegi o consola Xbox este;

Cât de mult te joci și ce experiență dorești? Bine înțeles că fiecare consola Xbox este diferă pe partea tehnică față de celelalte. Azi vă voi prezența câteva caracteristici principale, ce consider eu că vor face diferența dacă decizi să îți achiziționezi o consola Xbox One

usbmania.ro

Le voi împărți pe 3 categorii că să usuram totul, de la cel mai slab până la cel mai bun de pe piață la ora actuală.

Xbox One–  Este consola clasică, asta dacă nu uităm de modelul Xbox 360. Este perfect pentru cei care doresc să își ocupe timpul liber cu puțină aventură virtuală, singuri sau cu cei dragi. Ca greutate are cam 3,5 Kg. Poate reda orice joc din gama Xbox One dar nu poate reda jocurile la rezoluție 4K. Acesta este principalul dezavantaj, insa dacă nu ești un gamer profesionist nu vei simți diferența. Are încorporat un procesor AMD de 1,75 Ghz, octa core și 8 GB RAM DDR3. Problema cu această consola este că nu prea se mai găsește pe piață.

activitati-cadou.ro

Xbox One S– Acum vorbim de o variantă puțin mai evoluată a consolei precedente. Că să nu o lungesc prea mult, avantajele față de consola Xbox One este greutatea mai mică, de 2,9 KG, de aici acel S din denumire(Slim) și faptul că are încorporată o placă video mai avansată ce ajută consola să redea jocurile în format 4K. Un gamer adevărat știe ce înseamnă asta. Procesorul este identic cu cel mai sus menționat, la fel și memoria RAM.

Xbox One X– Ce e mai bun întotdeauna rămâne la final. Vorbim de cel mai avansat model al unei console Xbox One. Proesorul acestei console este mult mai bun, AMD 2,3 Ghz, octa core. Memoria RAM este mult mai mare 12 GB DDR5(deci are o generație mai nouă). Singurul dezavantaj îl reprezintă greutatea de 3,8 KG. Dar trecând peste acest mic detaliu, consola Xbox One X este varianta perfecta pentru gamerii profesionisti care doresc o experienta adevarata in mediul virtual.

facturis.ro

Este de menținut că prețurile pentru astfel de console diferă de la magazin la magazin și că prețul crește în funție de calitățile pe care le deține consola. În general când cumpărați o consola aceasta vine la pachet și cu un joc sau dacă ai noroc cum am avut eu cu 2.

Personal eu mă folosesc destul de mult de consola și sunt pasionat de mediul virtual. Sper că v-am răspuns la câteva întrebări referitoare la diferențele dintre aceste 3 console. SPOR LA JOACĂ!

cauciucuridirect.ro

De 2deJoy

. https://instalatoristet.com/
https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s