Categorii
Fără categorie

Accesorii gaming

case-smart.ro

Controllere

Dacă tot am discutat despre consolele Xbox One în articolul precedent, am cosiderat că aș putea să va arăt câteva accesorii, plăcute de mine, care îmi fac experiența de joc mai plăcută.

usbmania.ro

Să începem cu controllerul consolei. În fiecare pachet, împreună cu consola de joc vine și un controller sau două, depinde ce cumpărați. Eu sincer sunt un tip colorat, așa că, să văd un controller alb sau negru mă deprimă. Am nevoie de culori.

V-am lăsat o mică listă de controllere de Xbox One mai colorate chiar aici. Designul lor este unul plăcut și nu deranjează deloc în momentul jocului. Controllere Xbox One Colorate

Preferatele mele în schimb sunt acestea care au un modelarmy. Poate le-ați mai văzut prin magazine. Uneori îmi spun că este doar un moft dar unele din aceste designuri mă fac să mă simt special, într-un fel. Controllere army

Acum să vorbim special pentru un gamer adevărat. Uneori ai nevoie de reacții mai rapide, de viteză și de precizie când te joci. Spre exemplu când joci un shooter cu prietenii. Ai nevoie de un controller special conceput pentru un astfel de joc. Ceva special.

activitati-cadou.ro

Recent un prieten a cumpărat Controller Xbox One Elite Series 2. Am rămas cu totul șocat. Sincer mă gândesc să îmi iau și eu unul pentru că sunt diferențe majore între un asfel de controller și cele de mai sus, care sunt basic. Pentru cei care doresc informații detaliate despre acest produs va las pagină producătorului aici. Credeți-mă nu veți regreta dacă alegeți acest controller.

cauciucuridirect.ro

De 2deJoy

. https://instalatoristet.com/
https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s