Categorii
Fără categorie

Sportul cât este de important?

suportbicicleta.ro

Stiati ca oamenii sedentari pierd masa musculară după vârsta de 20 ani constant,câte 3 kg la 10 ani? Deaceea la 20 ani puteam mânca 2000 calorii iar acum la peste 50 ,ne îngrășăm la același număr de calorii. Corpul nostru produce natural mai multă grăsime decât mușchi, deci cu cât ai masa musculară mai multă cu atât metabolismul va fi mai rapid. Trebuie să facem mușchi , nu grăsime! Eu aleg să fiu activ pentru ca mușchii mei să nu dispară și metabolismul meu să ramana rapid.

activitati-cadou.ro

Noi facem sport,mergem pe biciclete regulat câte 20 km/zi în ritm alert. Deși eu m-am operat la genunchi de 2 ani rup bicicleta în două. Mă epuizez câteodată , însă dorm bine noaptea , nu îmi vine să mănânc non-stop, am o sănătate de fier,gandurile sunt la locul lor. Starea psihică și tonusul per total este foarte bun. M-a echilibrat foarte mult și vă propun să facem sport, fiecare cum poate . Poate cu mers alert 10.000 pași pe zi, poate înnot, ridicări de greutăți, fiecare cum poate și ce îi place.

photosetup.ro

Om vedea ce ne facem cu noua generație de copii cărora le place pe calculator. Ca pe mine mă băgă mama de ureche în casă , pe noua generație îi scoți cu forța din casă afară.

piatraonline.ro

De 2deJoy

. https://instalatoristet.com/
https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s