Categorii
Fără categorie

Salteaua buclucasa

În urmă cu 15 ani am cumpărat o saltea cu memory de la o firma importanta atunci. După 15 ani s-a uzat si s-a intarit și cum oferta era bogată am hotărât să dau șansa și altor saltele. Mai ales că deja apăruse saltele pe latex,sau cu materiale bio,etc.

M-am informat serios și în plin Crăciun când pe toată lumea o apucase curățenia prin casă am cumpărat salteaua minune. Era cu inserție de cocos , si am dormit bine pe ea fix 3 luni apoi și-a schimbat forma. Sunând la firmă ni se spune că din cauza faptului că patul nostru nu are grătar, am făcut valuri. Că materialele astea bio așa sunt, trebuie să doarmă pe grătar să se poată aerisi. Na belea ,cine să știe asta? Intradevăr patul nostru este gen cutie nu are grătar pentru aerisire. Am început procedura de rotire, ridicare,aerisire, am făcut găuri apoi în lemnul patului , chiar am stricat corespunzător bormasina. După toate astea dormeam câteva zile bine apoi iară făceam mușchi cu ea prin casa rotind-o ,sucind-o, aerisind-o.`La un moment dat am obosit ,eram în plină pandemie aveam timp, însă nu mă vedeam când voi începe munca să mai fac exerciții prin casă cu salteaua în spinare. Eram înțepenit pur și simplu de la mijloc până la gât, în loc să dorm mă chinuiam tare rău. Devenise salteaua rigida si tare pentru că neaerisită tot cocosul din ea se umezise, degeaba o tot roteam și mă rugam de ea să dorm și eu măcar o noapte.

facturis.ro

Sunand din nou la firma de unde am luat-o , băiatul de acolo îmi spune că el vine să ne-o schimbe, i s-a făcut în sfârșit milă de noi. Cum dorea să procedeze? Adică o lua pe asta umezită și o ducea la aerisit , apoi ne-o aducea înapoi uscată, nu ne mai costa niciun ban în plus. Dădusem 2000 ron pe ea. Nu o mai doream ,plus că mă și gândeam cum ni se ia salteaua și ni se aduce una uscată de pe la alții,băiatul cu salteaua explicându-ne că mulți au avut probleme cu asta din cocos.Am renuntat la aceea firma, nu se mai putea…

cauciucuridirect.ro

Așa că am început din nou căutările și am mers efectiv prin magazine si m-am întins pe saltele de toate felurile . Cu latex, cu arcuri, cu memory de 4 cm , cu memory de 6 cm,cu husa prin care să respire, să nu mai fie nevoie să schimb și patul . Nu mai doresc să aud de materiale bio cât oi mai trăi!Or fi bune dar patul trebui sa aiba gratar s-o aeriseasca. Am revenit la alegerea unei saltele cu memory noi fiind masivi, ne trebuia susținerea potrivită. Pare în regulă avem o lună de când dormim pe ea. Este in continuare bine!Ne-am relaxat in sfarsit!O gasiti aici!

somnart.ro


Ce am învățat eu de aici?
Lada patului să aibă grătar pentru aerisire , asta prelungind viața saltelei mult.
Dacă sunteți masivi luați-vă saltea medie spre fermă ca duritate , iar dacă nu vă hotărâți o puteti trimite inapoi.
Salteaua trebuie să o schimbe în garanție, dacă-și schimbă iară forma,vor veni din nou s-o schimbe, însă dacă-i din cauza noastră pot refuza garanția .

Aveti atentie marita cand cumparati salteaua nu-i de glumit cu asta!

floria.ro

De 2deJoy

. https://instalatoristet.com/
https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s