Categorii
Fără categorie

Jocurile copilariei vs jocurile actuale

bestkids.ro

Când eram mic nu existau multe variante de ați petrece timpul liber. Cei mai mulți au crescut la țară iar acolo treaba din curte îți ocupa mereu timpul. În timpul liber ne mai  jucam fotbal sau făceam curse cu bicicletele de pe atunci. Încă regasesc pe strazi   acele biciclete. Jucăriile, nu erau prea multe și clar ca nu puteau să facă ceea ce fac în ziua de astazi. Jocurile noastre erau antrenante si ne solicitau fizic. Poate că sunt nostalgic dar îmi lipsesc momentele în care mă jucăm cu prietenii mei,prin padure.

 Momentele în care stăteam toți până seara târziu în față porților și ne jucăm cărți până venea mama la noi și ne spunea ”Mai intra si tu mai copile in casa si invata,lasa joaca!.Dacă ar fi știut la ce se va ajunge în ziua de astăzi probabil m-ar fi lăsat doar afară.

activitati-cadou.ro

În ziua de astăzi jocurile acestea pe care mulți ni le amintim sunt o specie pe cale de dispariție. Au fost inlocuite de activitati virtuale. Au fost  practicate din ce în ce mai puțin. Astăzi un copil preferă un joc pe consola Xbox sau PS5 Nu condamn aceste lucruri, clar sunt mult mai aventuroase sau fascinante decât să te joci cu un lego sau cu mingea.

De ce să joci un fotbal afară cu băieții sau fetele când te poți juca PES 2020 pe consola și singur.

usbmania.ro

Mi se pare că tinerele generații socializează din ce în ce mai greu și uită  că mai există o viață reală care tânjește să fie descoperită.

De ce să explorezi viață reală? Doar în joc ai mai mereu 3 vieți si un buton de restart. Sunt de părere că tânăra generație ar trebui să se concentreze pe dezvoltarea lor ca oameni decât pe cea care îi fac să rămână în față monitorului mai mult decât dorm noaptea .

De 2deJoy

. https://instalatoristet.com/
https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s