Muncim prea mult?

suportbicicleta.ro

Îmi tot vin în minte dezavantajele muncitului prea mult. Și am zis  să imi  vărs frustrările aici. Păi să începem; nu am timp pentru hobby-urile mele, plânge bicicleta că nu mă vede….

O cumpărătură relaxată nu mai poți face, că de când ținem masca pe față, hăituim prin magazin. Și eu nu văd bine masca îmi obturează vederea …

Aș pleca la mare însă am atâtea lucrări că nu pot rupe un weekend să dau o fugă. Și mă agit și uite așa se instalează stresul, atâta surmenaj, mă mir de unde mai sunt la cât muncesc(vorba unui cunoscut)!

Și au venit căldurile ,voi dormiți bine noaptea?Epuizarea își spune cuvântul îmi afectează capacitatea de a lua decizii bune.

crockpot-romania.ro/

Însă în pandemie cât am stat acasă îmi doream să am ce face, acum îmi este greu, sigur îmi voi reveni când am să încasez banetul ăla mult .Imediat mă reconditionez ia să vedeți, uit de tot stresul. Ce să zic stă în firea omului să se plângă ,alfel eu îmi termin activitățile la timp,intru lesne in modul automat.

Am citit pe undeva că precursoare stării de anxietate este starea de tristețe, așa ne dăm seama dacă ne predispunem la viitoare depresii. Deci să nu intrăm în tristețe, să radem că avem motive. Spre exemplu duminică cred că mă duc la peste, să vezi ce voi răde când soția când nu o să-mi mai dea drumul cu peștele în casă.

activitati-cadou.ro

 Până la urmă echilibrul este cel mai important. Nu te oprește nimeni să pui muzică la căști în drum spre job. Sau să ieși cu prietenii, stai în natură,fă sport. Trage un pic de tine  și fă aceste lucruri, alfel te adâncești în stări periculoase, îți vine să mănânci prea mult(mananca sanatos,macar) , să bei să fumezi, toate viciile vin peste tine. Începusem într-un timp să beau cola ,pepsi devenisem dependent de acid, alunecasem pe pantă cu berea, apoi nu îmi mai era de ajuns doar berea. Dintruna în alta, echilibrul este de dorit, alfel aluneci în vicii numaidecât. Corpul îmi este cel mai bun prieten, imediat îmi anunță schimbarea care nu îmi este benefică. Dacă se instalează furia față de apropiați,starea de lehamite față de clienți,atitudinea negativă față de persoane pe care știi sigur că le iubești, letargie, somn agitat , stări de rău ,neputință , autoblamare, astea nu sunt bune. Oprește-te ,întoarce-te către tine, elimina factorii epuizării. Din primele situații în care le observi, nu sta în angoase, corpul se va resimți. Eu unul nu vreau să pierd timpul muncind prea mult în favoarea banilor,am văzut deseori cum nu merită acest sacrificiu.

floria.ro

Contactul cu familia este mult prea valoros pentru mine, la noi în casă nu a fost ceartă de la bani niciodată , iar banii au venit întotdeauna pe diverse căi armonioase. M-am gândit întotdeauna la ce este cel mai important pentru mine și cum am văzut că scârție sănătatea, m-am oprit și m-am întors către mine, m-am observat,nu am intrat în stări pe care să nu le mai pot controla . Este adevărat că de multe ori ajută să ai partener care să-ti înțeleagă stările să nu-ti mai apese și el pe butoane.

Una peste alta pierzi mai mult dacă te epuizezi ,lucruri muult mai valoroase.

cauciucuridirect.ro

Și eu vreau pentru mine și ai mei echilibru, pace , calm, iubire . Amintiri valoroase pentru mine!

Sa auzim numai de bine!

De 2deJoy

. https://instalatoristet.com/
https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s