Categorii
Fără categorie

Cum să nu ajung să judec ?

Ajung să judec deseori prin prisma meseriei mele, aud tot felul de întâmplări de ajung să mă întreb dacă mai merită să îndrum pe careva sau dacă mă aude cineva când povestesc experiențele mele.

Zilele trecute sunt contactat de un client să îi rezolv câte ceva pe la instalația sanitară. Îi povestesc întâmplări prin care trec legate de arvuna dată unor meseriași care uită să și presteze pentru suma obținută. Închei activitatea la el mă plătește omul corect,o zi reușită . Sunt mulțumit de mine.

cauciucuridirect.ro

Acum câteva zile mă sună clientul meu, că are niște probleme. Arvunise niște meseriași care nu au mai venit să execute lucrarea apoi.Îi fusese recomandați de altcineva.S-a bazat pe ei, a avut încredere. Doar ce îi povestisem, o fi uitat? Eu înțeleg că omul trebuie privit cu respect și considerație pentru ceea ce îți prestează ,însă….

Nu doresc să intru în judecată. Până la urmă îmi pare doar rău că a pățit asta îl știu ce om super este,tânăr, are nevoie de bani ca și noi de altfel, nu îi face ca să îi arunce. Însă din păcate și-a luat-o, pe un fond de lipsa de meseriași s-a aruncat și nu a fost atent.

facturis.ro

Uitați cum gândesc eu să se rezolve asta!

Fără rușine cine intră să îți facă lucrare să fie filmat cu telefonul mobil , să îți dea copia actului de identitate, și să îți scrie pe dosul hartiei cu câți bani te-a arvunit. Eu nu lucrez cu arvună însă înțeleg sistemul, zugravii cer deseori să fie arvuniți. Propuneți voi meseriașilor să procedati așa, alfel vom fi înlocuiți oricum de marile firme care vor lucra cu contract.Vor fi sau nu în felul acesta micii meseriași înlocuiți?Înțelegeți asta?Incetul cu incetul nu vom mai lăsa sa se intample asfel de situații.

floria.ro

Că eu am obosit de câte situații întâlnesc de șmecheri care se laudă că au lucrat prin țări străine care intră în casă omului vorbind de rău pe cel care a prestat anterior, ridicându-se pe el în slăvi. Poate ne stă bine să fim mai modești și să facem treaba ok, să lăsăm loc de bună ziua!

Să auzim de bine!

piatraonline.ro

De 2deJoy

. https://instalatoristet.com/
https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s