Categorii
Fără categorie

Nu mi-a plăcut!

cauciucuridirect.ro

Salut!

Am hotărât să scriu un pic și despre lucrări pe care le execut dar nu îmi plac .Ori nu sunt mulțumit de cum iese la final lucrarea, ori timpul investit este prea mare și banii sunt puțini,ori atinge laturi ale mele care nu se pun în valoare nicicum. Sau locuințe murdare din care ieși vomitând. Însă nu despre asta vreau să vorbim, acum…

viataverdeviu.ro

Sunt în curs de a finaliza o lucrare a unei instalații de irigare prin picurare,în grădina unui bloc. Lucrare pe care o execută firma mea cu administrația blocului. Este necesară ca să își ude grădina fără că să mai folosească furtunul .Acționează prin a da drumul la o anumită ora ,din robinet la câte o picătură, nemaifiind necesară atenția omului sau supravegherea instalației.

Au fost cumpărate de către asociație piese de o calitate slabă din China, nu am mai lucrat cu așa ceva, se rupeau în mână.În fine eu nu refuz această variantă ,asociațiile de proprietari își cumpără de multe ori singuri piesele , scutind asfel niște bani. Nu toți se sfătuie cu mine așa că mai accept să lucrez și în asfel de condiții.

Foarte meticuloasă lucrarea, necesita atenție și claritate cumva piesele nu se asamblau cum trebuie deloc. Se frângeau în mâna mea, probabil chinezii sunt mai fragili așa ca oameni alfel nu îmi explic cum au făcut materiale de așa proastă calitate. Numai un pic dacă le strângeam se rupeau, plus că îmbinările nu se potriveau deloc. Eu m-aș fi interesat mai mult să iau piese bune,aș fi căutat să aduc și calitate nu numai prin manopera executată. Contează mult să rămână în urmă mea ceva durabil, doar nu o să schimbăm în fiecare an sistemul de irigare al grădinii!

piatraonline.ro

De 2deJoy

. https://instalatoristet.com/
https://variatiileiubirii.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s